Brolægning i Ringkøbing og Skjern

Som uddannet brolægger kan du regne med at du får professionel hjælp til din brolægning uanset om det er en ny gangsti, nye fliser til indkørslen eller en ny flot terrasse. En brolægger arbejder traditionelt f.eks. med belægning af fortove, parkanlæg. Derfor er en brolægger den perfekte mand til at få hjælp til din nye terrasse eller indkørsel.
Vi udfører brolægning primært i Skjern og Ringkøbing området. Men selvom du ikke lige ligger i dette område, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os.

Vi laver alt i brolægning

Der er ingen opgave, der er hverken for stor eller for lille, vi kan lave alt inden for brolægning. Når du bruger en brolægger til din opgave, sparer du tid og bekymringer, da du får en professionel der skaber et flot resultat for dig. Vi udfører alt lige fra små opgaver til større projekter.

Vi giver dig altid professionel rådgivning ud fra dine ideer og tanker om dit projekt. Så vi sammen inden vi går i gang med projektet når en fælles forståelse hvordan det færdige resultat gerne skulle se ud.

Prisen på brolægning

Det er svært for os at skrive her, hvad dit brolægningsprojekt kommer til at koste. Da det afhænger fra opgave til opgave. En terrasse på 100 m2 vil have flere omkostninger end en på 10m2. Men vi vil altid komme med et tilbud på din opgave, så du ved hvad prisen nogenlunde kunne være. Hvis vi kender til areal, hvilken sten I gerne vil bruge, kan vi komme med et meget præcist bud på hvad prisen vil være.

Tilbud på brolægning

Når du har fortalt om dine ideer og tanker om dit projekt, og vi sammen har konkretiseret dit projekt, så vi ved areal, valg af fliser og så videre. Så kan vi estimere hvor lang tid det vil tage os, og hvad prisen vil være. Og så kan vi give et kvalificeret tilbud på dit projekt. Så du er mere end velkommen til at skrive eller ringe til os, så kan vi tage en snak om dit projekt.

Brolægning Skjern og Ringkøbing området

Vi påtager os alle brolægningsopgaver i Ringkøbing og Skjern området. Vi har erfaring med mange forskellige områder, såsom flisebelægning, træfældning, anlægning af ny have og terrasse. Så vi kan være behjælpelige med mange af dine udendørs projekter.

Brolægning af indkørsel

Skal du for eksempel have brolagt din indkørsel, som for nybegyndere kan være en krævende opgave, kan det være en god ide at tage fat i en brolægger. Du kan finde mange prisberegnere på nettet, men det mest kvalificerede bud på en pris, er at kontakte brolæggeren direkte. Så kan du også have en dialog omkring dine planer, og derudfra får en bedre dialog og et mere kvalificeret bud på prisen.

Med brolægning af en indkørsel, er der mange ting som brolæggeren skal tage ind når deres skal afgives et tilbud til dig.

Først er der jo forskel på prisen af de fliser du vælger. Derudover er alle indkørsler heller ikke i samme form eller størrelse.

Så er der jo også omfanget af opgaven, kan du lidt selv og lave noget af rugbrødsarbejdet jamen så kan det fjerne noget af prisen.

Men hvis du vil lade os stå for det hele, med at tage den gamle indkørsel op og køre det væk og anlægge en ny, så vil prisen selvfølgelig og være det højere.


Hvad skal en brolægger have i timen?

Normalt udregner vi ikke en timepris til dig, men vi udregner en samlet pris for dig. Så når du indhenter et tilbud hos os, får du en samlet pris, du kan regne med.