Flisebelægning i Ringkøbing og Skjern

Hos MT Brolægning hjælper vi mange med flisebelægning både i haven, indkørsel og terrasse. Et areal med fliser kan være af mere praktisk formål som for eksempel en indkørsel. Men et areal med fliser kan også være med et at skabe det uderum du lige præcis drømmer om.

Vi hjælper og rådgiver altid vores kunder når de kommer til os med en opgave som flisebelægning. Du har mange muligheder i forhold til valg af fliser, og valget kan være svært. Derfor vejleder vi gerne i forhold til valg af fliser med også i forhold til opbygningen af din nye terrasse eller indkørsel.

Hos MT Brolægning sætter vi en ære i at slutresultatet er noget du bliver stolt af. Vi sørger for at din flisebelægning står skarpt når vi er færdige.

Indkørsel med fliser

En ny indkørsel med fliser kan give dig rigtig meget værdi. Der er så mange muligheder at du kan være den sten der passer til din stil.

De sten som vores kunder oftest vælger, er store fliser 90x90, 60x60, 50x50 betonfliser og så kommer der herregårdssten, bondesten og slotsbrosten. Med disse sten får du et meget klassisk og genkendeligt design.

Der er heldigvis rigtig mange muligheder i forhold til valg af fliser, så du kan næsten få alle dine ideer ud i livet.

Selvom der næsten er frit valg i forhold til hvilke fliser du vil have i din indkørsel, så er det ikke fuldstændig ligegyldigt hvilken sten du vælger. Da din indkørsel skal kunne holde til at der kører biler på den, er det mega vigtig at der er en god bund så vi laver bundsikring så du ikke får kørespor når bilen køre det samme sted. stenene med den rette bundsikring behøver ikke være mere end 6 cm tykke. Men hvis det er tungvognskøretøjer, det vil sige køretøjer over 3500kg. Skal de minimum være 8 cm tykke.

Fliser i haven

Med fliser i haven kan du for eksempel få en gangsti, der forbinder dine forskellige uderum. Eller en terrasse der laver et nyt uderum i haven.

Med fliser i haven udnytter du din haven på en ny måde du har så mange muligheder med fliser, der bare venter på at blive udnyttet.

Flisebelægning med chaussesten

En meget populær sten er chaussestenen, som mange bruger når der skal anlægges ny terrasse, det giver blandt andet et rigtig godt spil med nogle større fliser. Chaussestenen er udhugget i natursten som granit. Stenen er utrolig god til fortov eller en indkørsel, og det naturlige look passer utroligt godt ind i havens uderum.

Hvad koster en flisebelægning?

Hos MT Brolægning sørger vi for det hele lige fra indkøb af sten til klargørelse af området til lægning af fliserne.

Derfor kan vi ikke komme med en standard pris, da prisen på en flisebelægning vil variere fra opgave til opgave.

Vi plejer normalt at tage ca. 650 kr. pr m2 på opgaver som anlægning af ny indkørsel eller ca. 550 kr. pr m2 ved lægning af terrasse.

Tilbud på flisebelægning

Vi vil altid gerne komme med et uforpligtende tilbud til dig, når du skal have lavet et nyt projekt. Vi skal bare bruge nogle informationer fra dig, før vi kan give et overslag på hvad dit projekt skal koste. Vi vil også rigtig gerne være behjælpelige med gode råd og vejledning i forhold til anlægning af din nye terrasse eller indkørsel.

For at kunne udregne en præcis pris til dig skal vi bruge det samlede areal som skal belægges hvilke fliser i gerne vil bruge og om der er andre faktorer som for eksempel med eller uden trapper, støttemure, kantsten og så videre skal vi også have dette at vide, for at give dig en pris på projektet.  

Skal vi hjælpe dig med dit næste projekt? Så tag fat i os, og vi tager sammen en snak om jeres ideer.